HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.400,00
€2.040,00 incl. BTW
Uw voordeel: €360,00
Artikelcode: IBS30AIX2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Kies voor stijl en duurzaamheid met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A

Haal de luxe van een spa in huis met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze regendoucheset combineert stijlvol design en hoogwaardige materialen om jou de ultieme douche-ervaring te bieden. Laat je omringen door de weldaad van warm water en geniet van de ontspanning die deze doucheset biedt.

Een kraan van ongekende kwaliteit - RVS 316

Het materiaal waaruit de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is vervaardigd, is van een ongekende kwaliteit. Anders dan andere kranen, die vaak van messing zijn gemaakt, is deze doucheset volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit is roestvrij staal van de allerbeste kwaliteit. Het is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar het is ook nagenoeg onverwoestbaar. Met deze doucheset maak je een duurzame keuze die een leven lang meegaat.

Een complete inbouwdoucheset voor maximaal comfort

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor een optimale douche-ervaring. De set bevat een stijlvolle handdouche in de vorm van een staaf, een royale hoofddouche van 20cm en een plafondbuis van 20cm. Met deze set ben je verzekerd van een gelijkmatige waterverdeling en een comfortabele douche-ervaring. Kies uit verschillende straalsoorten en bepaal zelf de ideale waterdruk. Creëer een oase van rust en ontspanning in je eigen badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A.

Maak een statement met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in jouw badkamer. Het strakke design en de geborstelde afwerking geven deze doucheset een unieke uitstraling. De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor een lichtschittering die doet denken aan een grammofoonplaat. Hiermee voeg je een vleugje vintage glamour toe aan je badkamer. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A maak je een statement en geef je jouw badkamer een luxe uitstraling.