HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.400,00
€2.040,00 incl. BTW
Uw voordeel: €360,00
Artikelcode: IBS30AIX3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Hoogwaardig roestvrijstaal voor een duurzame keuze

Maak kennis met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze regendoucheset is vervaardigd uit RVS316, een materiaal van topkwaliteit. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath, die gemaakt zijn van messing, is de Archie-serie volledig uitgevoerd in RVS316. Dit hoogwaardige roestvrijstaal biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Bovendien staat het bekend om zijn duurzaamheid en bijna onverwoestbare eigenschappen.

De geborstelde afwerking van deze kraan geeft een luxueuze uitstraling aan elke ruimte. De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, waardoor deze kraan een unieke glinstering heeft, vergelijkbaar met die van een grammofoonplaat. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A een echte eyecatcher.

Inclusief alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset

Deze regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwinstallatie. Met de staafhanddouche kun je genieten van een verfrissende douche-ervaring. De 20 cm hoofddouche biedt een breed sproeipatroon voor optimale ontspanning. De bijgeleverde 30 cm plafondbuis zorgt ervoor dat de douchekop op de perfecte hoogte is gemonteerd.

Of je nu een snelle verfrissing wilt of wilt ontspannen na een lange dag, deze inbouwdoucheset biedt de juiste functionaliteit en esthetiek. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haal je een complete en hoogwaardige doucheset in huis, die voldoet aan al je verwachtingen.