HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €2.754,00
€2.341,00 incl. BTW
Uw voordeel: €413,00
Artikelcode: IBS33IX4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

De duurzame keuze voor stijlvol douchen

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een absolute eyecatcher voor jouw badkamer. Met een kraan van roestvrijstaal (RVS316) is dit de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid en stijl. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, die gemaakt zijn van messing, is de Archie-serie volledig uitgevoerd in RVS316. Dit hoogwaardige materiaal is bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor het vrijwel onverwoestbaar is.

De geborstelde afwerking van de kraan in combinatie met de Vinyl Touch bedieningsknop zorgt voor een unieke uitstraling, vergelijkbaar met de lichtschittering van een grammofoonplaat. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar ook een vleugje stijl en elegantie.

Complete inbouwdoucheset voor optimaal comfort

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct kunt genieten van een ultieme douchervaring. Deze set bevat de volgende onderdelen:

  • 30cm hoofddouche voor een heerlijke regenbui douchesensatie
  • Staaf handdouche voor extra flexibiliteit tijdens het douchen
  • Wandarm voor eenvoudige en stabiele montage van de hoofddouche

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 heb je alles wat je nodig hebt om je douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van een ontspannende regendouche of kies voor de handdouche om specifieke delen van je lichaam te verwennen. De wandarm zorgt ervoor dat de hoofddouche stevig aan de muur blijft zitten, zodat je probleemloos kunt douchen zonder gedoe.

Upgrade je badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je niet alleen een functioneel en duurzaam product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. De combinatie van roestvrijstaal, de geborstelde afwerking en de Vinyl Touch bedieningsknop maakt deze regendoucheset een ware blikvanger. Kies voor kwaliteit, comfort en een vleugje luxe met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33.