HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.684,00
€2.281,00 incl. BTW
Uw voordeel: €403,00
Artikelcode: IBS33IX135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Maak van je dagelijkse douchebeurt een luxueuze ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze hoogwaardige doucheset combineert functionaliteit met stijl, en biedt een ongeëvenaarde douche-ervaring waar je elke dag van zult genieten. Met een perfecte combinatie van elegant design en geavanceerde technologieën, is deze regendoucheset een must-have voor elke moderne badkamer.

Roestvrijstaal (RVS316) - Duurzaamheid ontmoet elegantie

Kies voor de tijdloze luxe van roestvrijstaal (RVS316) met de Hotbath Archie Regendoucheset. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath, is de Archie-serie volledig vervaardigd uit RVS316. Dit materiaal van de allerbeste kwaliteit is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar garandeert ook een uitzonderlijke duurzaamheid. Met zijn vrijwel onverwoestbare karakter en geborstelde afwerking, is deze kraan de absolute eyecatcher van je badkamer. Het Vinyl Touch oppervlak van de bedieningsknop voegt een vleugje elegantie toe, vergelijkbaar met een schitterende grammofoonplaat.

Inclusief inbouwdoucheset voor ultiem comfort

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als complete inbouwdoucheset, inclusief alle benodigde onderdelen voor een moeiteloze installatie. Met de ronde handdouche van 20cm en de superdunne 30cm plafondbuis kun je genieten van een royale waterstroom die je hele lichaam omhult. Deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannende douche-ervaring, elke keer weer.