HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.064,00
€2.604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €460,00
Artikelcode: IBS33IX126
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Stijlvol en Duurzaam: Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

Upgrade je badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze regendoucheset in RVS316, een hoogwaardig roestvrijstaal, brengt zowel stijl als duurzaamheid in jouw badkamerruimte. Met een elegante ronde handdouche en een superdunne 30cm hoofddouche, zorgt dit douchesysteem voor een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. De 20cm plafondbuis geeft je flexibiliteit bij de installatie, terwijl de geborstelde afwerking en de opvallende Vinyl Touch bedieningsknop deze kraan tot een ware eyecatcher maken.

Robuust Roestvrijstaal: RVS316

De Hotbath Archie Regendoucheset is gemaakt van RVS316, het allerbeste roestvrijstaal dat er is. Dit materiaal is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar staat ook bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, die meestal uit messing zijn vervaardigd, biedt de Archie-serie de ultieme kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij het gebruik van RVS316. De unieke eigenschappen van RVS316 maken deze doucheset bestand tegen de tand des tijds en zal het je jarenlang plezier bieden.

Luxe Inbouwdoucheset Met Alle Noodzakelijke Onderdelen

  • Ronde Handdouche: Geniet van een gerichte douchestraal met de elegant vormgegeven ronde handdouche.
  • 30cm Superdunne Hoofddouche: Ervaar de ultieme regendouche-ervaring met de superdunne 30cm hoofddouche die zorgt voor een gelijkmatige en royale waterstroom.
  • 20cm Plafondbuis: De 20cm plafondbuis biedt flexibiliteit bij de installatie, zodat je de doucheset op de ideale hoogte kunt plaatsen.

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze installatie en probleemloos gebruik. Upgrade je doucheruimte met deze complete inbouwdoucheset en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid.