HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.030,00
€2.576,00 incl. BTW
Uw voordeel: €454,00
Artikelcode: IBS30AIX136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Een elegante, duurzame keuze voor uw badkamer

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en stijl. Deze regendoucheset is volledig gemaakt van RVS 316, een hoogwaardig roestvrij staal. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, die meestal van messing zijn gemaakt, biedt deze serie de ultieme duurzaamheid en weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

Naast de superieure materialen heeft de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A ook een prachtige geborstelde afwerking. Deze combinatie van uitstekend vakmanschap en esthetische aantrekkingskracht maakt deze kraan een ware eyecatcher in elke badkamer.

De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, waardoor deze soepel en comfortabel in gebruik is. Bovendien geeft de knop een lichtschittering vergelijkbaar met een grammofoonplaat, waardoor elk gebruik van de kraan een speciale ervaring wordt.

Compleet assortiment voor uw inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Deze set omvat:

  • Een ronde handdouche voor optimaal comfort en een verfrissende douche-ervaring.
  • Een indrukwekkende 30cm hoofddouche met een super dun ontwerp, waardoor een stijlvol en luxe uitstraling naar uw badkamer wordt gebracht.
  • Een 30cm plafondbuis voor een naadloze en strakke installatie, waardoor uw badkamer een moderne uitstraling krijgt.

Met deze complete set heeft u alles wat u nodig hebt om uw badkamer om te toveren tot een oase van ontspanning en luxe. Elke douchebeurt zal een verwenmoment worden, dankzij de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Upgrade uw badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A

Laat uw badkamer glanzen met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Met zijn hoogwaardige materialen, unieke design en uitgebreide functionaliteit, zal deze regendoucheset al uw verwachtingen overtreffen.

Creëer een oase van ontspanning en luxe in uw eigen badkamer. Kies voor stijl, kies voor duurzaamheid, kies voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - de perfecte keuze voor uw moderne levensstijl.