HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.650,00
€2.253,00 incl. BTW
Uw voordeel: €397,00
Artikelcode: IBS30AIX125
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Een stijlvolle keuze voor de moderne badkamer

Geef uw badkamer een luxueuze uitstraling met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze regendoucheset geeft u een buitengewone douchervaring, terwijl het tegelijkertijd een opvallende toevoeging is aan uw badkamerinterieur. Met zijn ronde handdouche en superslanke hoofddouche van 20 cm, zorgt deze set voor een gelijkmatige en ontspannende waterstroom.

De hoogwaardige kwaliteit van RVS316

Maak kennis met de duurzaamheid en elegantie van roestvrijstaal (RVS). In tegenstelling tot de meeste kranen op de markt, is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A volledig vervaardigd uit RVS316. Dit hoogwaardige materiaal is van de allerbeste kwaliteit en biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Bovendien heeft het een bijzonder lange levensduur, waardoor deze regendoucheset een verstandige en duurzame keuze is.

Inclusief alles wat u nodig heeft

  • Ronde handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een prachtige ronde handdouche, waarmee u uw lichaam kunt verwennen met een gerichte en aangename waterstraal.
  • 20 cm Hoofddouche: Geniet van een weelderige regendouche-ervaring dankzij de superslanke hoofddouche van 20 cm die een gelijkmatige waterverdeling biedt voor totale ontspanning.
  • Plafondbuis: Het installeren van de regendoucheset is eenvoudig dankzij de bijgeleverde plafondbuis van 20 cm. Met deze buis kunt u de hoofddouche op een prettige hoogte plaatsen voor een optimale douchesessie.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haalt u niet alleen een stijlvolle en duurzame oplossing in huis, maar ook een complete set waarmee u direct aan de slag kunt. Maak van uw dagelijkse douchebeurt een luxe ervaring en geef uw badkamer een upgrade met deze hoogwaardige regendoucheset.