HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €2.489,00
€2.116,00 incl. BTW
Uw voordeel: €373,00
Artikelcode: IBS33IX5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Hoogwaardig RVS 316 voor duurzaamheid en stijl

Ontdek het ultieme alternatief voor geborsteld nikkel met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in RVS 316 (IX). In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, is deze volledige set vervaardigd uit roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit. Het RVS 316 materiaal biedt uitstekende bescherming tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Deze kraan is dan ook een zeer duurzame keuze, die vrijwel onverwoestbaar is.

Dankzij de geborstelde afwerking heeft deze kraan een prachtige lichtschittering, vergelijkbaar met een grammofoonplaat. De bedieningsknop is uitgevoerd met Vinyl Touch, waardoor deze kraan niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher voor jouw badkamer.

Complete inbouwdoucheset voor ultiem comfort

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om jouw douchecabine om te toveren tot een oase van comfort. Geniet van een heerlijke douche-ervaring met de staaf handdouche en de 20cm superdunne hoofddouche.

  • Staaf handdouche voor gerichte waterstralen
  • 20cm superdunne hoofddouche voor een volledige regendouche-ervaring
  • Wandarm voor stevige en stabiele bevestiging

Stijlvol en functioneel design

Naast de indrukwekkende prestaties, biedt de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 ook een stijlvol en functioneel design dat perfect past bij elke moderne badkamer. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp zorgen voor een tijdloze uitstraling. Dankzij het inbouwsysteem oogt deze doucheset bovendien zeer strak en ruimtebesparend. Haal het beste uit jouw doucheruimte met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33.