HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.455,00
€2.087,00 incl. BTW
Uw voordeel: €368,00
Artikelcode: IBS30AIX25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Ontdek de superieure kwaliteit en het elegante ontwerp van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Vervaardigd uit RVS316, biedt deze set een mix van duurzaamheid, stijl en uitzonderlijk comfort voor uw badkamer.

De kwaliteit en duurzaamheid van RVS316 (IX)

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is een perfect alternatief voor geborsteld nikkel. Vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS316), biedt het ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. RVS316 staat bekend om zijn weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor deze set jarenlang mee gaat. De geborstelde afwerking en unieke Vinyl Touch bedieningsknop zorgen voor een opvallende, stijlvolle uitstraling in uw badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: De staaf handdouche maakt het gemakkelijk om uw hele lichaam te reinigen en te spoelen.
  • 20cm Hoofddouche met Super Dun Design: Geniet van een gelijkmatige waterverdeling en een overweldigende regendouche-ervaring met deze stijlvol ontworpen hoofddouche.
  • 20cm Plafondbuis: Monteer de hoofddouche op de ideale hoogte met de bijgeleverde plafondbuis, waardoor uw douche-ervaring naar een hoger niveau wordt getild.

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is de perfecte keuze voor wie ultiem comfort en functionaliteit in hun badkamer nastreeft, verpakt in een elegant en duurzaam ontwerp.