HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €2.684,00
€2.281,00 incl. BTW
Uw voordeel: €403,00
Artikelcode: IBS33IX15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inhoudsrijke Productomschrijving: Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Upgrade uw doucheruimte naar pure luxe met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze set is de perfecte combinatie van elegantie, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn hoogwaardige RVS316 constructie en oogverblindende geborstelde afwerking, is deze regendoucheset een ware eyecatcher voor elke moderne badkamer.

Stijlvol en Duurzaam RVS316 Materiaal

De Hotbath Archie Regendoucheset is vervaardigd uit het hoogwaardige RVS316 materiaal. In tegenstelling tot andere kranen die meestal gemaakt zijn van messing, is deze set volledig uitgevoerd in RVS316. Dit materiaal van de allerbeste kwaliteit biedt uitstekende duurzaamheid en is bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. U kunt dus genieten van een langdurige en vrijwel onverwoestbare douche-ervaring.

De bedieningsknop van de regendoucheset is voorzien van Vinyl Touch, waardoor het dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat. Dit geeft een unieke en stijlvolle touch aan uw badkamerinterieur.

Een Complete Inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, waardoor u alles heeft wat u nodig heeft voor een moeiteloze installatie. Elke set is inclusief:

  • Een ronde handdouche voor een gerichte en comfortabele douche-ervaring.
  • Een superdunne 20cm hoofddouche voor een breed en luxueus waterdebiet.
  • Een wandarm voor een stevige en veilige bevestiging aan de muur.

Met deze complete set kunt u genieten van een geweldige douche-ervaring en krijgt uw badkamer een moderne en stijlvolle uitstraling.

Kies voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 en transformeer uw dagelijkse douchebeleving naar een ware sensatie van luxe en comfort.