HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.064,00
€2.604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €460,00
Artikelcode: IBS33IX136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inhoud van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

Als je op zoek bent naar een complete en stijlvolle inbouwdoucheset, dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 de perfecte keuze voor jou. Deze set wordt geleverd met verschillende onderdelen die zorgen voor een ultieme douche-ervaring. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen:

  • Ronde handdouche: Geniet van een verfrissende douchebeleving met de ronde handdouche van deze set. De handdouche is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun: Ervaar de luxe van een regendouche met de 30cm hoofddouche van deze set. De superdunne ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling en de brede straal zorgt voor een ontspannende douche-ervaring.
  • 30cm Plafondbuis: De 30cm plafondbuis zorgt ervoor dat de hoofddouche stevig aan het plafond wordt bevestigd. Met de juiste hoogte en positie kan je genieten van een gelijkmatige waterstroom van bovenaf.

Stijlvol en duurzaam RVS 316

Wat deze Hotbath Archie Regendoucheset echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) van het type 316. In tegenstelling tot de traditionele messing kranen, is deze hele set gemaakt van RVS 316. Dit materiaal van topkwaliteit is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar zorgt ook voor een duurzame en onverwoestbare kraan.

De RVS 316 kraan heeft veel voordelen. Allereerst is het vele malen sterker en duurzamer dan messing. Hierdoor gaat de kraan langer mee en hoef je je geen zorgen te maken over roest of corrosie. Ten tweede heeft RVS 316 een moderne en luxe uitstraling die perfect past in elke badkamerstijl. De geborstelde afwerking geeft de kraan een elegante en stijlvolle touch, terwijl de bedieningsknop is afgewerkt met Vinyl Touch, waardoor het een unieke glans heeft.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een prachtige eyecatcher voor je badkamer. Laat je verrassen door de combinatie van stijlvol design, duurzaamheid en comfort bij elke douchebeurt.