HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.064,00
€2.604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €460,00
Artikelcode: IBS33IX36
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Inclusief alles wat u nodig heeft voor een complete badkamerervaring

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een hoogwaardige inbouwdoucheset die alles biedt wat u nodig heeft voor een luxe en ontspannende douche-ervaring. Deze set wordt geleverd met een diverse selectie van onderdelen, waaronder:

  • RVS316 staafhanddouche: Geniet van een verfrissende en gerichte straal met de handdouche van roestvrijstaal. Het slanke ontwerp ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een ultieme douche-ervaring.
  • 30cm hoofddouche: Ervaar het ultieme gevoel van luxe met de grote 30cm regendouche. Geniet van een gelijkmatige en ontspannende waterstroom die uw hele lichaam bedekt en uw zintuigen verwent.
  • 30cm plafondbuis: Deze set wordt geleverd met een plafondbuis van 30cm, waardoor u de hoofddouche op een perfecte hoogte kunt installeren voor een optimale douche-ervaring.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl

De Archie Regendoucheset IBS33 van Hotbath is vervaardigd uit hoogwaardig RVS316. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid, bestendigheid tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het RVS316 is van de allerbeste kwaliteit en zorgt ervoor dat deze doucheset vrijwel onverwoestbaar is. Daarnaast is de geborstelde afwerking van de kraan een ware eyecatcher in elke badkamer. De bedieningsknop, voorzien van Vinyl Touch, voegt nog een extra vleugje luxe en glans toe aan het geheel.

Een kraan die de aandacht trekt

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haalt u niet alleen een functionele doucheset in huis, maar ook een stukje design en luxe. De kraan is de eyecatcher van uw badkamer. Door de combinatie van het hoogwaardige RVS316 en de geborstelde afwerking, straalt deze kraan een klasse en elegantie uit die direct in het oog springt. Het Vinyl Touch bedieningsknopje voegt een vleugje nostalgie en glans toe aan de uitstraling van de kraan. Uw douche-ervaring zal nooit meer hetzelfde zijn!