HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.720,00
€2.312,00 incl. BTW
Uw voordeel: €408,00
Artikelcode: IBS30AIX34
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

RVS 316: Duurzaamheid en Stijl

Ontdek een alternatief voor geborsteld nikkel - de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze kraan is gemaakt van RVS 316, een hoogwaardig roestvrij staal dat duurzaamheid combineert met stijl. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, die zijn vervaardigd uit messing, is de Archie-serie volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit materiaal van topkwaliteit is bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor het vrijwel onverwoestbaar is.

De kraan is afgewerkt met een geborstelde textuur, waardoor deze een luxueuze uitstraling heeft. Een bijzonder detail is de bedieningsknop met Vinyl Touch, die dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A voeg je gegarandeerd een opvallend element toe aan elke badkamer.

Inbouwdoucheset met Complete Uitrusting

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is een complete inbouwdoucheset die wordt geleverd met alle benodigde onderdelen. Met deze set haal je alles in huis voor een luxe en comfortabele douche-ervaring.

  • Staaf handdouche: Geniet van de flexibiliteit en precisie van de staaf handdouche, die perfect is voor het spoelen van delen van het lichaam die extra aandacht nodig hebben.
  • 30cm Hoofddouche: Laat het water als een zachte regen over je heen stromen met de 30cm hoofddouche. Geniet van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring.
  • 30cm Plafondbuis: Met de 30cm plafondbuis kun je de hoofddouche op de perfecte hoogte en positie plaatsen, zodat je optimaal kunt genieten van de douche-ervaring.

Met deze complete inbouwdoucheset wordt jouw badkamer niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A biedt een perfecte balans tussen kwaliteit, comfort en design.