HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €3.064,00
€2.604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €460,00
Artikelcode: IBS33IX16
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Hoogwaardig en duurzaam RVS 316

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Wat deze regendoucheset uniek maakt, is het gebruik van RVS 316. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath die gemaakt zijn van messing, is de Archie-serie volledig vervaardigd uit RVS 316. Dit hoogwaardige materiaal staat bekend om zijn uitstekende vocht-, vuil- en hittebestendigheid.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je een duurzame keuze in huis. Het RVS 316 is vrijwel onverwoestbaar en gaat jarenlang mee. Daarnaast is de geborstelde afwerking een lust voor het oog. De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch en heeft een glans vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Hierdoor brengt deze kraan niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in de ruimte.

Inclusieve inbouwdoucheset

  • Ronde handdouche: De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd met een ronde handdouche. Dit zorgt voor een optimale douche-ervaring en maakt het gemakkelijk om specifieke delen van het lichaam te reinigen.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun: De regendouche heeft een diameter van 30 cm en is superdun. Hierdoor creëert het een breed en gelijkmatig waterpatroon, waardoor je kunt genieten van een ontspannende stortbui onder de douche.
  • Wandarm: De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd met een wandarm. Hiermee kun je de regendouche op de gewenste hoogte bevestigen, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele douche-ervaring.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je niet alleen een luxe en functionele douche in huis, maar ook een stukje elegantie en duurzaamheid. De hoogwaardige materialen en de bijgeleverde onderdelen maken deze inbouwdoucheset een complete oplossing voor jouw badkamer.