HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.489,00
€2.116,00 incl. BTW
Uw voordeel: €373,00
Artikelcode: IBS33IX35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Prachtige stijl en duurzaamheid: RVS 316 (IX)

Maak kennis met het alternatief voor geborsteld nikkel - een kraan van hoogwaardig roestvrij staal (RVS). De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is de enige serie kranen van Hotbath die volledig is vervaardigd uit RVS 316. Dit materiaal van de allerbeste kwaliteit biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor het perfect is voor de badkamer.

Dit RVS materiaal maakt de kraan uitermate duurzaam en vrijwel onverwoestbaar, waardoor u kunt genieten van langdurige prestaties zonder zorgen. De geborstelde afwerking geeft de kraan een elegante uitstraling die direct de aandacht trekt in elke ruimte. Maar dat is niet alles - de bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat. Dit geeft de kraan net dat beetje extra stijl en klasse.

Compleet inbouwdoucheset voor een luxe ervaring

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set bevat alle essentiële onderdelen die nodig zijn voor een luxueuze douchesensatie. De set omvat een staaf handdouche die zorgt voor een gerichte waterstraal en een ontspannende massage. De handdouche heeft een lengte van 20cm en zorgt voor optimaal gebruiksgemak tijdens het douchen.

Daarnaast is deze regendoucheset uitgerust met een superdunne hoofddouche van 20cm. Deze creëert een breed en weldadig regenpatroon, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een heerlijke waterervaring. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een 30cm plafondbuis voor een moeiteloze en betrouwbare installatie. Alles wat je nodig hebt voor een complete, luxueuze douche-ervaring is binnen handbereik met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33.