HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.915,00
€2.478,00 incl. BTW
Uw voordeel: €437,00
Artikelcode: IBS30AIX124
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

RVS316: Een duurzame en stijlvolle keuze

Wil je een kraan die zowel duurzaam als stijlvol is? Dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A in RVS316 de perfecte keuze. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath die gemaakt zijn van messing, is de Archie serie volledig vervaardigd uit RVS316, het beste roestvrijstaal op de markt. Dit hoogwaardige materiaal is bestand tegen vocht, vuil en zelfs hoge temperaturen, waardoor het een optimale keuze is voor gebruik in de badkamer.

Naast zijn duurzaamheid is de kraan ook een visueel pareltje. De geborstelde afwerking geeft het een elegante uitstraling die een blikvanger zal zijn in elke ruimte. De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor een unieke lichtschittering vergelijkbaar met die van een grammofoonplaat. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een stukje tijdloze stijl.

Luxe inbouwdoucheset

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set is ontworpen om een luxueuze douche-ervaring te creëren. Wat vind je in deze set?

  • Een ronde handdouche voor optimaal gebruiksgemak;
  • Een 30 cm hoofddouche voor een heerlijke regendouche ervaring;
  • Een 20 cm plafondbuis om de douchekop stevig aan het plafond te bevestigen.

Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om jouw badkamer om te toveren tot een oase van ontspanning. Laat de stress van de dag van je afglijden onder de verkwikkende stralen van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A.