HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €2.949,00
€2.507,00 incl. BTW
Uw voordeel: €442,00
Artikelcode: IBS33IX14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

RVS316: De perfecte keuze voor kwaliteit en duurzaamheid

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 is een kraan van de allerbeste kwaliteit. In tegenstelling tot andere kranen, die meestal gemaakt zijn van messing, is deze kraan volledig vervaardigd uit roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit.

Wat maakt RVS316 zo bijzonder? Ten eerste is het uitstekend bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor het materiaal langdurig mooi blijft. Daarnaast staat RVS316 bekend om zijn duurzaamheid. Het materiaal is vrijwel onverwoestbaar, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze kraan.

Daarbij komt nog de prachtige geborstelde afwerking. Deze geeft de kraan een unieke uitstraling en maakt het een ware eyecatcher in elke ruimte. De bedieningsknop, uitgevoerd met Vinyl Touch, heeft zelfs dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat. Een echte blikvanger dus!

Inbouwdoucheset: Een complete set voor ultiem douchegenot

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat je alles in één pakket krijgt om van ultiem douchegenot te genieten.

Wat zit er allemaal in deze set? Allereerst heb je de ronde handdouche, die zorgt voor een intensieve waterstraal en optimaal comfort. Daarnaast is er een 30cm hoofddouche inbegrepen, die een heerlijke regendouche-ervaring biedt. Beide douchekoppen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS316 en zijn daarmee net zo duurzaam als de kraan zelf.

Om de set compleet te maken, wordt er ook een wandarm meegeleverd. Deze zorgt ervoor dat de hoofddouche op de juiste hoogte en afstand van de muur wordt geïnstalleerd, waardoor je kunt genieten van een perfecte douchestraal.