HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.434,00
€2.069,00 incl. BTW
Uw voordeel: €365,00
Artikelcode: IBS33IX2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

RVS316: De perfecte keuze voor duurzaamheid en elegantie

Soms wil je iets anders dan de gebruikelijke geborsteld nikkel kraan. Dat is waar onze Hotbath Archie Regendoucheset in RVS316 (IX) in beeld komt. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath, die gemaakt zijn van messing, is deze serie volledig uitgevoerd in RVS316. Dit hoogwaardige roestvrijstalen materiaal biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het is vrijwel onverwoestbaar en een duurzame keuze voor jouw badkamer.

Naast zijn indrukwekkende duurzaamheid en betrouwbaarheid, heeft deze regendoucheset nog veel meer te bieden. De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, waardoor het dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat. Met de geborstelde afwerking voegt deze kraan een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Het is zeker de eyecatcher waar je naar op zoek bent.

All-inclusive inbouwdoucheset

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 geniet je van het ultieme douchecomfort en een naadloze integratie in je badkamer. Deze inbouwdoucheset bevat alles wat je nodig hebt voor een complete douchesensatie. Ontdek de onderdelen van deze set:

  • Staaf handdouche: de perfecte keuze om jezelf te verwennen met een gerichte waterstraal. De staaf handdouche biedt gemak en flexibiliteit voor jouw douchegewoonten.
  • 20cm hoofddouche: ervaar de luxe van een regendouche met een diameter van 20cm. Laat het water zachtjes over je heen stromen, voor een ontspannende en verkwikkende douche-ervaring.
  • 20cm plafondbuis: deze plafondbuis zorgt voor een naadloze en strakke installatie van de hoofddouche. Hierdoor wordt de regendouche perfect geïntegreerd in je badkamerplafond.

Met deze complete inbouwdoucheset hoef je je geen zorgen te maken over ontbrekende onderdelen. Alles wat je nodig hebt om van een heerlijke douche te genieten, is inbegrepen. Ontdek het comfort, de functionaliteit en de schoonheid die deze regendoucheset te bieden heeft!