HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.835,00
€2.410,00 incl. BTW
Uw voordeel: €425,00
Artikelcode: IBS30AIX36
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Hoogwaardige kwaliteit RVS 316 (IX) voor duurzaamheid en stijl

De Hotbath Archie Regendoucheset biedt een alternatief voor geborsteld nikkel met zijn hoogwaardige RVS 316 (IX) constructie. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, die gemaakt zijn van messing, is deze serie volledig vervaardigd uit RVS 316. Dit materiaal van de allerbeste kwaliteit staat bekend om zijn uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

Met zijn vrijwel onverwoestbare karakter is dit RVS 316 een uiterst duurzame keuze voor uw badkamer. De geborstelde afwerking geeft de kraan een elegante uitstraling die de aandacht trekt. Met de bedieningsknop die is uitgevoerd met Vinyl Touch, heeft u niet alleen een kraan, maar ook een stijlvolle eyecatcher in uw badkamer.

Inclusief alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: De Hotbath Archie Regendoucheset wordt geleverd met een handige staaf handdouche. Met zijn slanke ontwerp en comfortabele grip kunt u moeiteloos genieten van een ontspannende douche-ervaring.
  • 30cm Hoofddouche: Met een indrukwekkende diameter van 30cm biedt de hoofddouche een brede en gelijkmatige waterstraal. Laat het warme water als een zachte regen over uw lichaam stromen en geniet van een luxe douche-ervaring.
  • Super dunne 30cm Plafondbuis: De plafondbuis met een lengte van 30cm zorgt voor een naadloze integratie van de hoofddouche in uw badkamer. Dankzij de superdunne vormgeving voegt de plafondbuis een minimalistische en moderne touch toe aan uw doucheruimte.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis haalt u een hoogwaardige en complete inbouwdoucheset in huis. Geniet van de duurzaamheid en stijl van RVS 316, samen met het gemak en comfort van de staaf handdouche, de verfrissende waterstraal van de 30cm hoofddouche en de moderne uitstraling van de super dunne 30cm plafondbuis.