HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Nikkel - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.609,00
€2.218,00 incl. BTW
Uw voordeel: €391,00
Artikelcode: IBS70GN157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Nikkel - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Geborsteld Nikkel - Een Luxueuze Uitstraling

Geborsteld nikkel, ook wel bekend als GN, is de kleur van deze Hotbath Cobber Regendoucheset. Het heeft een subtiele, warme gloed en lijkt op roestvrij staal. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze afwerking past goed in zowel minimalistische als rijk gedetailleerde badkamers.

Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Het geeft jouw badkamer een luxueuze uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe.

Inhoud van de Inbouwdoucheset

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 bevat alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset. Bij deze set krijg je:

  • Een ronde handdouche - Perfect voor een gerichte waterstraal.
  • Een 30cm hoofddouche - Geniet van een ontspannende regendouche.
  • Een wandarm - Voor een stevige en stabiele bevestiging aan de muur.
  • Een handouche met glijstang - Ideaal voor het gemakkelijk verstellen van de hoogte en richting van de douche.

Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en luxueuze douche-ervaring. Het hoogwaardige ontwerp en de solide constructie zorgen ervoor dat deze inbouwdoucheset lang meegaat en een uitstekende aanvulling is op jouw badkamer.

Verrijk Je Badkamer Met De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 creëer je een badkamer die zowel functioneel als stijlvol is. De geborsteld nikkel afwerking geeft een luxueuze uitstraling aan jouw doucheomgeving, terwijl de diverse onderdelen van de inbouwdoucheset zorgen voor een comfortabele en gepersonaliseerde douche-ervaring.

Investeer in kwaliteit en breng een vleugje luxe in jouw dagelijkse routine met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70. Bestel vandaag nog en upgrade jouw badkamer naar een hoger niveau van comfort en elegantie!