HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.650,00
€2.253,00 incl. BTW
Uw voordeel: €397,00
Artikelcode: IBS30AIX135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Een hoogwaardige keuze voor een stijlvolle badkamer

Maak van je dagelijkse douche een buitengewone ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze prachtige inbouwdoucheset is de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Met de duurzame materialen en het unieke design is deze regendoucheset een absolute blikvanger in elke badkamer.

Hoogwaardig RVS 316 materiaal voor duurzaamheid en stijl

De Hotbath Archie Regendoucheset is vervaardigd uit RVS 316, een materiaal van de allerbeste kwaliteit. In tegenstelling tot kraanmodellen gemaakt van messing, biedt RVS 316 een ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Dit maakt het de ideale keuze voor een langdurig mooie en functionele doucheset.

Daarnaast is het RVS 316 materiaal prachtig geborsteld, waardoor de kraan een unieke lichtschittering heeft vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Deze subtiele, maar opvallende detailafwerking tilt de uitstraling van je badkamer naar een hoger niveau en maakt deze regendoucheset tot dé eyecatcher van de ruimte.

Compleet met alle benodigde onderdelen

De Hotbath Archie Regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete installatie. Deze set bevat een ronde handdouche van 20cm voor een verfrissende douchesensatie. Daarnaast is er een super dunne hoofddouche van 30cm die zorgt voor een heerlijke regenbui-ervaring.

  • Inbouw-thermostaat
  • RVS 316 handdouche van 20cm
  • RVS 316 hoofddouche van 30cm
  • Plafondbuis van 30cm

Met deze complete set ben je verzekerd van een probleemloze installatie en een luxueuze douche-ervaring keer op keer. Maak van je dagelijkse douche een ontspannend ritueel en geniet van het comfort en de stijl die de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A te bieden heeft.