HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche/Super dun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.455,00
€2.087,00 incl. BTW
Uw voordeel: €368,00
Artikelcode: IBS30AIX35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inhoudelijke sectie 1: Kwaliteitsmateriaal dat tegen alles bestand is

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is gemaakt van het hoogwaardige materiaal RVS 316. In tegenstelling tot kraanopties die zijn gemaakt van messing, heeft deze set alle onderdelen volledig vervaardigd uit RVS 316. Dit materiaal van topkwaliteit is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht, vuil en zelfs hoge temperaturen. Je kunt erop vertrouwen dat deze doucheset lang meegaat en zijn oorspronkelijke glans behoudt, zelfs onder zware omstandigheden.

Inhoudelijke sectie 2: Een eyecatcher dankzij het unieke design

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is ontworpen om een echt statement te maken in jouw badkamer. Met zijn geborstelde afwerking en de bedieningsknop die is uitgevoerd met Vinyl Touch, geeft deze set een unieke lichtschittering, vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Of je nu de badkamer wilt opfrissen of een modernere uitstraling wilt creëren, deze kraan zorgt voor de finishing touch. Het opvallende design van deze doucheset zal zeker de aandacht trekken van iedereen die jouw badkamer bezoekt.

Inhoudelijke sectie 3: Compleet pakket voor een elegante inbouwoplossing

  • Hoofddouche: Geniet van een heerlijke regendouche-ervaring met de ultradunne 20cm hoofddouche. Het superdunne ontwerp zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling in jouw badkamer.
  • Staaf handdouche: De meegeleverde staaf handdouche geeft je de mogelijkheid om het douchen naar een hoger niveau te tillen. Met de verstelbare functies kun je de gewenste straal en intensiteit kiezen voor een aangepaste douchervaring.
  • Plafondbuis: De 30cm plafondbuis is perfect voor een elegante inbouwoplossing. Deze buis zorgt ervoor dat de regendouche op de ideale hoogte is geïnstalleerd, waardoor je optimaal kunt genieten van het doucheplezier.

Met deze complete set haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een luxe en functionele doucheset. De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A combineert stijlvol design, hoogwaardige materialen en gebruiksgemak om jou de ultieme douchesensatie te bieden.