HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.949,00
€2.507,00 incl. BTW
Uw voordeel: €442,00
Artikelcode: IBS33IX24
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Een regendoucheset van de hoogste kwaliteit

Upgrade uw douche-ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze set is ontworpen met vakmanschap en oog voor detail om aan al uw behoeften te voldoen. Met RVS316 als basismateriaal is deze regendoucheset van de allerbeste kwaliteit en is deze bestand tegen alle uitdagingen die een badkamer kan bieden. RVS316 is duurzaam, vocht- en vuilbestendig en kan hoge temperaturen aan.

Dankzij de geborstelde afwerking en de Vinyl Touch bedieningsknop, die doet denken aan een glinsterende grammofoonplaat, voegt deze regendoucheset een vleugje luxe en stijl toe aan elke badkamer. Met een prachtige staaf handdouche en een royale 30cm hoofddouche, kunt u genieten van een ontspannende regendouche-ervaring. En met een 20cm plafondbuis, is de installatie eenvoudig en snel.

Inhoud van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

  • Een RVS316 staaf handdouche voor gerichte reiniging
  • Een royale 30cm hoofddouche voor een luxueuze regendouche-ervaring
  • Een 20cm plafondbuis voor een moeiteloze installatie

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met deze drie essentiële onderdelen om uw douche-ervaring te verbeteren. De staaf handdouche biedt u de mogelijkheid om precies de plekken te reinigen die u wilt, terwijl de 30cm hoofddouche zorgt voor de ultieme ontspanning onder een warme regendouche. Met de 20cm plafondbuis is de installatie een fluitje van een cent.

Investeer in de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 en transformeer uw douche-ervaring vandaag nog. Met hoogwaardige materialen en uitstekende functionaliteit biedt deze regendoucheset alles wat u nodig heeft voor een plezierige en verfrissende douche.