HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.595,00
€2.206,00 incl. BTW
Uw voordeel: €389,00
Artikelcode: IBS30AIX12
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak kennis met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A

Upgrade je douche-ervaring naar een hoger niveau met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze prachtige doucheset combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw badkamer. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze doucheset ongetwijfeld de aandacht trekken en een luxueuze uitstraling aan je badkamer geven.

Verrijk je badkamer met RVS 316 (IX)

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is vervaardigd uit RVS 316, wat deze doucheset onderscheidt van andere kranen op de markt. Terwijl de meeste kranen gemaakt zijn van messing, biedt RVS 316 een alternatief dat superieure duurzaamheid en prestaties biedt. Dit hoogwaardige materiaal staat bekend om zijn weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor het perfect geschikt is voor een douche-omgeving. Daarnaast zorgt de geborstelde afwerking voor een stijlvolle uitstraling en maakt dit de Archie Regendoucheset IBS30A tot de eyecatcher van je badkamer.

Volledige inbouwdoucheset voor ultieme functionaliteit

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een geweldige douche-ervaring. Deze set bevat een ronde handdouche van 20cm, een hoofddouche van 20cm en een 20cm plafondbuis. Of je nu geniet van een ontspannende regendouche of jezelf wilt opfrissen met de handdouche, deze doucheset voorziet in al je behoeften. Met zijn eenvoudige bediening en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van een langdurige en probleemloze werking.

Verras jezelf en je gasten met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Upgrade je douche-ervaring met deze duurzame, stijlvolle en functionele doucheset. Haal de ultieme luxe naar je badkamer en geniet elke dag van een ongeëvenaarde douche-ervaring.