HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.064,00
€2.604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €460,00
Artikelcode: IBS33IX26
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Laat jezelf onderdompelen in luxe met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze hoogwaardige inbouwdoucheset combineert functionaliteit met stijl, waardoor je doucheruimte transformeert tot een oase van ontspanning.

De ultieme duurzaamheid met RVS 316 (IX)

De kleur van deze regendoucheset is RVS 316 (IX), een alternatief voor geborsteld nikkel. Hotbath heeft gekozen voor het gebruik van roestvrijstaal (RVS) van de allerbeste kwaliteit in de Archie serie. In tegenstelling tot messing kranen, is deze set volledig vervaardigd uit RVS 316. Dit materiaal biedt uitstekende bestendigheid tegen vocht, vuil en zelfs hoge temperaturen. Hierdoor is deze doucheset vrijwel onverwoestbaar en een uitermate duurzame keuze.

De bedieningsknop van de Archie Regendoucheset is uitgevoerd met Vinyl Touch. Deze knop heeft een lichtschittering vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Dankzij de geborstelde afwerking heeft deze kraan een moderne en elegante uitstraling. Het is werkelijk een eyecatcher in jouw badkamer.

Compleet inbouwdouchesetpakket

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 krijg je een compleet pakket voor een probleemloze installatie. De set bestaat uit een staafhanddouche, een 30cm hoofddouche (superdun ontwerp), en een 20cm plafondbuis. Deze onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om de hoogste kwaliteit en functionaliteit te garanderen. De staafhanddouche zorgt voor eenvoudig en gericht gebruik, terwijl de hoofddouche een luxueuze regendouche-ervaring biedt. Met de 20cm plafondbuis kun je de douchekop op de perfecte hoogte plaatsen.

Creëer een spa-achtige sfeer in jouw badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Geniet van ultiem comfort en een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke moderne badkamerstijl. Bestel nu en ervaar de ultieme luxe van een regendouche!