HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €2.869,00
€2.439,00 incl. BTW
Uw voordeel: €430,00
Artikelcode: IBS33IX6
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Elegantie en Duurzaamheid in RVS316

Upgrade uw badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze prachtige regendoucheset combineert elegantie, duurzaamheid en functionaliteit in één. Met de kraan vervaardigd uit hoogwaardig RVS316, biedt dit product een uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Dit is de allerbeste kwaliteit roestvrij staal, waardoor de kraan vrijwel onverwoestbaar is en lang meegaat.

De geborstelde afwerking zorgt voor een eigentijdse uitstraling en geeft de kraan een unieke lichtschittering, vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Met zijn opvallende design is deze kraan de perfecte eyecatcher voor elke badkamer.

Inbouwdoucheset van Topkwaliteit

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een complete inbouwdoucheset die wordt geleverd met alle benodigde onderdelen. Hiermee creëert u een gestroomlijnde en moderne uitstraling in uw badkamer. De set bevat een 30cm superdunne hoofddouche die zorgt voor een luxueuze regenachtige ervaring tijdens het douchen.

Daarnaast bevat de set een elegante staafhanddouche met vinyl touch bedieningsknop, waarmee u gemakkelijk de gewenste waterstraal kunt instellen. De wandarm zorgt voor een stevige bevestiging en optimale positionering van de douchekoppen. Met deze complete inbouwdoucheset heeft u alles wat u nodig heeft voor een ultiem doucheritueel.

Een Praktisch en Stijlvol Design

Naast de uitstekende functionaliteit en duurzaamheid, is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 ook ontworpen met oog voor stijl en comfort. Het minimalistische design past perfect in elke moderne, eigentijdse badkamer. Het strakke en slanke ontwerp neemt minimale ruimte in beslag, waardoor het een praktische keuze is voor kleine en grote badkamers.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 ervaart u dagelijks een verfrissende en ontspannende douche-ervaring. Investeer in kwaliteit, design en comfort met deze hoogwaardige inbouwdoucheset.

  • Gemaakt van hoogwaardig RVS316 voor optimale duurzaamheid
  • Bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen
  • Inclusief 30cm superdunne hoofddouche voor een luxueuze ervaring
  • Elegante staafhanddouche met vinyl touch bedieningsknop
  • Stevige wandarm voor optimale positionering van de douchekoppen
  • Minimalistisch en eigentijds design dat past in elke moderne badkamer

Upgrade uw badkamer en geniet van de perfecte douche-ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm. Bestel nu en investeer in luxe en comfort!