HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.595,00
€2.206,00 incl. BTW
Uw voordeel: €389,00
Artikelcode: IBS30AIX13
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Upgrade uw douche-ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze hoogwaardige doucheset combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid voor een luxueuze badkamerervaring. Met een eigentijds ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze doucheset een indrukwekkende toevoeging zijn aan elke moderne badkamer.

RVS316: Duurzaamheid en stijl in één

De Hotbath Archie Regendoucheset is vervaardigd uit RVS316, een hoogwaardig roestvrij staal dat uitstekend presteert in vochtige omgevingen. In tegenstelling tot messing kranen biedt RVS316 langdurige duurzaamheid en weerstand tegen vuil en corrosie. Deze kraan is speciaal ontworpen voor diegenen die een kraan willen die bestand is tegen dagelijkse slijtage en een moderne uitstraling heeft.

De geborstelde afwerking van de kraan geeft een luxe uitstraling en is gemakkelijk te reinigen. Met zijn opvallende Vinyl Touch bedieningsknop en lichtschittering heeft deze kraan een unieke uitstraling die de aandacht trekt in elke badkamer.

Inclusief alle benodigde onderdelen

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd als een complete set, inclusief alle benodigde onderdelen. U krijgt een ronde handdouche van 20 cm, ideaal voor een ontspannende douche-ervaring. Daarnaast is er een hoofddouche van 30 cm, perfect voor een luxe regendouche-ervaring.

De set wordt ook geleverd met een plafondbuis van 30 cm, waardoor de douchekop op de ideale hoogte kan worden geplaatst. Met deze doucheset kunt u de waterstroming aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en genieten van een verfrissende douche-ervaring zoals nooit tevoren.

Creëer een stijlvolle en functionele badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Ervaar het ultieme comfort en geniet van de duurzaamheid van RVS316. Bestel vandaag nog en geef uw badkamer de upgrade die het verdient!