HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - RVS316 - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.489,00
€2.116,00 incl. BTW
Uw voordeel: €373,00
Artikelcode: IBS33IX25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct van een luxe en ontspannende douche-ervaring kunt genieten. De set bevat de volgende onderdelen:

  • Staaf handdouche - Geniet van een verfrissende en gerichte waterstraal met de meegeleverde staaf handdouche. De handdouche is draaibaar en maakt het mogelijk om gemakkelijk verschillende delen van je lichaam te bereiken.
  • 20cm hoofddouche - Ervaar het gevoel van een verkwikkende regenbui met de superdunne 20cm hoofddouche. Het brede sproeioppervlak zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en een ultieme douchesensatie.
  • 20cm plafondbuis - Met de 20cm plafondbuis kun je de hoofddouche op de ideale hoogte monteren, zodat je comfortabel kunt douchen zonder dat de waterstraal te laag of te hoog is.

Deze hoogwaardige onderdelen worden zorgvuldig vervaardigd uit RVS 316, een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Hierdoor ben je verzekerd van langdurig gebruiksgemak en een luxueuze uitstraling in je badkamer.

Optimale duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen voor optimale duurzaamheid en gebruiksgemak. Dankzij het hoogwaardige RVS 316 materiaal is deze doucheset bestand tegen de tand des tijds en behoudt het zijn prachtige uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik.

De bedieningsknop van de doucheset is voorzien van Vinyl Touch, waardoor je elke keer dat je de kraan gebruikt een aangename en comfortabele aanraking ervaart. Het geeft dezelfde lichtschittering als een ouderwetse grammofoonplaat, waardoor het een vleugje stijl en nostalgie toevoegt aan je badkamerinterieur.

Een eyecatcher in je badkamer

De geborstelde afwerking van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 geeft het geheel een moderne en chique uitstraling. Het RVS 316 materiaal in combinatie met de strakke lijnen van het ontwerp maakt deze doucheset tot dé eyecatcher van je badkamer.

Of je nu een minimalistische of juist een luxe uitstraling wilt creëren, deze regendoucheset past zich moeiteloos aan aan elke stijl. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze doucheset jarenlang een blikvanger blijft en een gevoel van luxe en comfort toevoegt aan je dagelijkse douche-ervaring.