HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.720,00
€2.312,00 incl. BTW
Uw voordeel: €408,00
Artikelcode: IBS30AIX24
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Kies voor duurzaamheid met RVS 316 (IX)

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A in RVS 316 (IX) biedt een uitstekend alternatief voor geborsteld nikkel. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, is de Archie serie volledig vervaardigd uit RVS 316 (IX). Dit materiaal staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en is zeer bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het is een duurzame keuze die vrijwel onverwoestbaar is.

Daarnaast geeft de geborstelde afwerking van de bedieningsknop de kraan een unieke uitstraling. Deze afwerking, in combinatie met de lichtschittering van een grammofoonplaat, maakt deze kraan een echte eyecatcher in elke ruimte.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, wat betekent dat alle benodigde onderdelen inbegrepen zijn voor een moeiteloze installatie.

  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche kunt u eenvoudig de gewenste waterstraal en temperatuur instellen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik.
  • 30cm Hoofddouche: Ervaar een ultieme douchesensatie met de 30cm hoofddouche. Geniet van een brede en luxueuze waterstraal die zorgt voor een ontspannen gevoel van welzijn.
  • 20cm Plafondbuis: De 20cm plafondbuis geeft de hoofddouche een solide en stabiele installatie. Met de juiste hoogte en positie kunt u optimaal genieten van uw douchesessies.

Kies voor gemak en stijl met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Haal deze hoogwaardige inbouwdoucheset in huis en geniet van de luxe en duurzaamheid die het te bieden heeft.