HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Nikkel - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €3.577,00
€3.040,00 incl. BTW
Uw voordeel: €537,00
Artikelcode: IBS27GN1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Nikkel

Deze prachtige Hotbath Cobber Regendoucheset in geborsteld nikkel is de perfecte aanvulling voor elke moderne badkamer. Met zijn luxueuze uitstraling en ambachtelijke afwerking zal deze regendoucheset ongetwijfeld een eyecatcher zijn.

Een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling

Deze regendoucheset is uitgevoerd in een elegante geborsteld nikkel afwerking die lijkt op roestvrij staal. Deze unieke finish geeft de kraan een subtiele, warme gloed en zorgt voor een luxueuze uitstraling in elke badkamer. Dankzij de handmatige aanbrenging van de geborstelde afwerking heeft deze kraan ook een ambachtelijke look, waardoor hij perfect past in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamerstijlen.

Compleet met alle benodigde onderdelen

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct kunt genieten van een verfrissende douche-ervaring. Bij deze set ontvang je een ronde handdouche, een 38cm vierkante hoofddouche en een handige wandhouder voor de handdouche. Met deze onderdelen kun je de doucheset eenvoudig installeren en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in geborsteld nikkel haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor je badkamer. Gedetailleerd ontworpen en voorzien van hoogwaardige materialen, biedt deze regendoucheset een luxueuze douche-ervaring waar je elke dag van kunt genieten.