HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €3.030,00
€2.576,00 incl. BTW
Uw voordeel: €454,00
Artikelcode: IBS30AIX126
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Super dun - 20cm Plafondbuis

Luxe en duurzaamheid voor in jouw badkamer

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A biedt een perfecte combinatie van stijlvol design en uitstekende functionaliteit. Deze regendoucheset is ontworpen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met hoogwaardige materialen en slimme functionaliteiten zorgt deze set voor een ongeëvenaarde douche-ervaring.

Een eyecatcher in jouw badkamer

Deze regendoucheset is gemaakt van RVS 316, een materiaal van de allerbeste kwaliteit. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, is de Archie-serie volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit roestvrijstaal is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Bovendien heeft het een prachtige geborstelde afwerking die zorgt voor een luxueuze uitstraling in jouw badkamer. Met de bedieningsknop met Vinyl Touch voelt de kraan net zo soepel aan als een grammofoonplaat. Deze regendoucheset is een echte eyecatcher die elke ruimte zal betoveren.

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze installatie. De set bestaat uit een ronde handdouche, een 30cm hoofddouche met super dun design en een 20cm plafondbuis. Met dit alles-in-één pakket ben je verzekerd van een naadloze en hoogwaardige douche-ervaring.

Investeer in de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A en geniet elke dag van een luxe douche-ervaring in jouw badkamer. Met zijn duurzame materialen, prachtige design en gebruiksvriendelijke functies zal deze regendoucheset zeker indruk maken op jou en jouw gasten.