HotBath

Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel Geborsteld messing PVD

Adviesprijs €750,00
€625,00 incl. BTW
Uw voordeel: €125,00
Artikelcode: CB7009EXTBBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel Geborsteld messing PVD

Een tijdloze schoonheid met geborsteld messing PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

Duurzaamheid en bescherming

De geborsteld messing PVD coating biedt duurzaamheid en bescherming voor je kraan. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen vat op dit materiaal. Het is een keuze die de tand des tijds doorstaat en zijn schoonheid behoudt. Zelfs na jaren van intensief gebruik zal je kraan er nog steeds stralend uitzien.

Een kraan die blijft schitteren

Met een kraan in de geborsteld messing PVD finish kies je voor een tijdloze schoonheid die altijd blijft schitteren. De matte uitstraling geeft je badkamer een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kraan met een moderne look die toch warmte uitstraalt.

Conclusie

Kortom, met het Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel in de geborsteld messing PVD finish kies je voor duurzaamheid, bescherming en een tijdloze schoonheid in je badkamer. Laat je niet misleiden door de tand des tijds, want deze kraan blijft er altijd als nieuw uitzien.

  • Duurzame geborsteld messing PVD finish
  • Biedt bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen
  • Matte uitstraling voor een stijlvolle en luxueuze badkamer
  • Makkelijk te reinigen en onderhouden

Kies vandaag nog voor de tijdloze schoonheid van geborsteld messing PVD en geef je badkamer een upgrade met het Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel.