HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Geborsteld Messing PVD GLF012EXTBBP

Adviesprijs €485,00
€412,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: GLF012EXTBBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen

Een tijdloze schoonheid in geborsteld messing

Ga voor een onweerstaanbare uitstraling met het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in de kleur Geborsteld Messing (BBP). Deze finish heeft een matte look die direct in het oog springt en een vleugje klasse toevoegt aan elke badkamer. Maar het beste van alles? Deze coating wordt PVD genoemd, wat ervoor zorgt dat jouw kraan er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet.

Eindeloze duurzaamheid en bescherming

Dankzij het gebruik van geborsteld messing PVD hoef je je geen zorgen te maken over metaalcorrosie, oxidatie of krassen. Deze finish biedt een duurzame bescherming die bestand is tegen de tand des tijds. Het is de ideale keuze voor mensen die willen investeren in een kraan die zijn schoonheid behoudt, zelfs na vele jaren van intensief gebruik.

Laat je inspireren door modern design

Naast de duurzaamheid en bescherming die de geborsteld messing PVD finish biedt, heeft het HotBath Gal Afbouwdeel nog veel meer te bieden. Het moderne design met de Highflow Thermostaat en 2 stopkranen zorgt voor een moeiteloze bediening en een luxe uitstraling. Of je nu een verfrissende douche wilt nemen of ontspannen wilt genieten van een bad, deze thermostaat zorgt voor een optimale watertemperatuur en een constante waterstroom.

Haal vandaag nog de tijdloze schoonheid van het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in huis en geniet van de eindeloze duurzaamheid en bescherming van de geborsteld messing PVD finish. Een investering die zichzelf keer op keer zal bewijzen!