HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Geborsteld Messing PVD GLF015EXTBBP

Adviesprijs €1.002,00
€835,00 incl. BTW
Uw voordeel: €167,00
Artikelcode: GLF015EXTBBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Geborsteld Messing PVD GLF015EXTBBP

Kies voor de prachtige uitstraling van geborsteld messing

Ben je gecharmeerd van de matte look van geborsteld messing? Met de BBP finish hoef je hier geen afscheid van te nemen. Deze geborsteld messing PVD coating zorgt ervoor dat de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Het is een duurzame keuze die bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. De HotBath Gal Afbouwdeel in deze finish is een tijdloze toevoeging aan je badkamerinterieur.

Betrouwbare en duurzame kwaliteit

Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen in de BBP finish, ben je verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit. De thermostaat is voorzien van 5 stopkranen, waarmee je de waterstroom nauwkeurig kunt regelen. Het geborsteld messing PVD materiaal is bestand tegen slijtage en blijft zijn prachtige uitstraling behouden. Deze afbouwdeel is een investering die zichzelf terugbetaalt in schoonheid en functionaliteit.

De perfecte keuze voor je badkamer

Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Geborsteld Messing PVD GLF015EXTBBP haal je de perfecte keuze voor je badkamer in huis. De combinatie van de highflow thermostaat en de 5 stopkranen zorgen ervoor dat je de watertemperatuur en -stroom eenvoudig kunt aanpassen. De geborsteld messing PVD finish geeft je badkamer een luxueuze uitstraling en blijft jarenlang mooi. Maak van je badkamer een oase van comfort en stijl met dit hoogwaardige afbouwdeel.