HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €1.770,00
€1.505,00 incl. BTW
Uw voordeel: €265,00
Artikelcode: IBS70GN2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - 15cm plafondarm - 20cm ronde hoofddouche - staafhanddouche - nikkel Geborsteld

Creëer de ultieme luxueuze douche-ervaring met de veelzijdige Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset. Deze regendoucheset combineert stijlvol design, hoogwaardige techniek en innovatie, wat resulteert in een perfecte keuze voor jouw badkamer. Met een prachtige Chroom afwerking en een sublieme glans voegt dit hoogwaardige product een elegante uitstraling toe aan je badkamer.

De Cobber IBS70 wordt geleverd met hoogwaardige Flühs componenten, inclusief omstellingen en keramische schijven van topkwaliteit. Deze gepatenteerde technieken zorgen voor soepele bediening en jarenlang probleemloos gebruik. Dankzij de thermostaatkraan en het unieke Shower Power System geniet je van maximaal douchecomfort, terwijl je ook nog eens water bespaart. Het cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een optimale waterstroom.

De Cobber IBS70 inbouw regendoucheset wordt geleverd met een 15cm plafondarm, waarmee je de perfecte hoogte kunt instellen voor jouw ideale douche-ervaring. De set bevat ook een 20cm ronde hoofddouche, die zorgt voor een brede en verfrissende waterval van water. Daarnaast is er een staafhanddouche inbegrepen, waardoor je kunt genieten van een gerichte en krachtige waterstraal. De geborsteld nikkel afwerking geeft deze doucheset een ambachtelijke uitstraling en past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers.