HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Chroom FKM15CR

Adviesprijs €365,00
€310,00 incl. BTW
Uw voordeel: €55,00
Artikelcode: FKM15CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Chroom FKM15CR

Een elegante en verfijnde uitstraling

De HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in de kleur Chroom (CR) is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een kraan met een elegante en verfijnde uitstraling. De chroomafwerking geeft deze kraan een sublieme glans, waardoor het een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke keuken, badkamer of toilet.

Dankzij de draaibare uitloop kunt u eenvoudig de kraan in de gewenste richting draaien, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de hele gootsteen. De uittrekbare handdouche zorgt voor nog meer flexibiliteit en maakt het afspoelen van groenten, fruit en borden een eenvoudige taak.

Tijdloos en veelzijdig

De chroomkleur van deze kraan heeft een tijdloos karakter en past moeiteloos in vrijwel elke interieurstijl. Of u nu een moderne keuken heeft met strakke lijnen of een klassieke badkamer met traditionele elementen, deze kraan zal zeker een aanvulling vormen op uw interieur.

Bovendien staat de chroomfinish bekend om zijn duurzaamheid. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, en blijft er als nieuw uitzien. Het is bestand tegen krassen, vlekken en verkleuringen, waardoor het een langdurige investering is voor uw keuken of badkamer.

Veelzijdigheid en stijl in één kraan

Met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in Chroom haalt u niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in huis. De kraan is ontworpen met oog voor detail en biedt de perfecte combinatie van veelzijdigheid en esthetiek.

Of u nu op zoek bent naar een kraan voor dagelijks gebruik in de keuken, of naar een luxe en praktische oplossing voor uw badkamer, deze kraan voldoet aan al uw verwachtingen. Met zijn draaibare uitloop, uittrekbare handdouche en tijdloze chroomkleur zal deze kraan een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur.

  • Elegante en verfijnde uitstraling
  • Tijdloos en veelzijdig
  • Veelzijdigheid en stijl in één kraan
Voeg een vleugje stijl toe aan uw keuken of badkamer met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in Chroom (CR). Koop het nu en ervaar het gemak en de elegantie van deze hoogwaardige kraan!