HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.473,00
€1.252,00 incl. BTW
Uw voordeel: €221,00
Artikelcode: IBS40CR2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Een verfijnde en glanzende toevoeging aan uw badkamer

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 in de kleur Chroom is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een elegante en stijlvolle toevoeging aan de badkamer. De chroom afwerking van dit product creëert een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan elke badkamerinrichting.

De tijdloze uitstraling van chroom maakt het mogelijk om deze regendoucheset te combineren met verschillende materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan. Of uw badkamer nu modern, klassiek of industrieel is, deze regendoucheset past perfect bij elke interieurstijl.

  • Staaf handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een handige staaf handdouche, waarmee u uw douche-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen. Met deze handdouche kunt u eenvoudig uw hele lichaam reinigen en genieten van een comfortabele douche.
  • 22cm Hoofddouche: De regendoucheset is voorzien van een royale 22cm hoofddouche, waarmee u kunt genieten van een heerlijke regendouche. Laat het warme water als een zachte stortbui over u heen vallen en ervaar ultieme ontspanning en verfrissing.
  • 15cm Plafondbuis: De regendoucheset bevat een 15cm plafondbuis, waarmee u de hoofddouche op de gewenste hoogte kunt monteren. Hierdoor kunt u de douche-ervaring aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en genieten van optimaal comfort.
  • Handdouche met wandhouder: Naast de staaf handdouche wordt deze regendoucheset geleverd met een praktische handdouchehouder. Hiermee kunt u de handdouche veilig opbergen wanneer u deze niet gebruikt, waardoor uw badkamer netjes en georganiseerd blijft.

Upgrade uw douche-ervaring met deze inbouwdoucheset

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 is een inbouwdoucheset die uw douche-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze set kunt u genieten van een luxueuze regendouche en heeft u alle benodigde onderdelen bij de hand voor een complete douche-ervaring.

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche, een 22cm hoofddouche, een 15cm plafondbuis en een handdouchehouder. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijke douche is inbegrepen in deze set.

Of u nu 's ochtends wilt ontspannen en verfrist wilt beginnen aan uw dag, of 's avonds wilt ontstressen na een lange dag, deze inbouwdoucheset biedt u de ultieme douche-ervaring. Upgrade uw badkamer en geniet van het comfort en gemak van deze hoogwaardige regendoucheset.