HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.210,00
€1.879,00 incl. BTW
Uw voordeel: €331,00
Artikelcode: IBS24GN57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld Nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige regendoucheset voor ultiem comfort

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS24 is de perfecte keuze voor iedereen die van ultiem comfort en luxe houdt in de badkamer. Deze regendoucheset is stijlvol, functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Met dit elegante design en de geborsteld nikkel afwerking voegt deze doucheset een vleugje klasse en elegantie toe aan jouw badkamer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Staaf handdouche: Geniet van een gerichte waterstraal voor optimaal comfort en gemak.
  • 30cm Hoofddouche: Ervaar een ontspannende en luxe regendouche-ervaring.
  • Wandarm 35cm: Zorgt voor de perfecte positionering van de hoofddouche.
  • Handdouche met glijstang: Verstelbaar en handig in gebruik voor een geheel gepersonaliseerde douche-ervaring.

Gemaakt met vakmanschap en kwaliteit in gedachten

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail. De Get Together Regendoucheset is geen uitzondering.

Duurzaam en energiebesparend:

HotBath heeft innovatieve systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat hun producten duurzamer en energiebesparend zijn. Met de Get Together Regendoucheset bespaar je niet alleen water, maar ook op je energierekening. Deze doucheset is milieuvriendelijk en biedt toch een luxueuze douche-ervaring.

Een garantie voor kwaliteit:

HotBath staat achter de kwaliteit van hun producten. Daarom bieden ze een garantie van 5 jaar op alle onderdelen van de Get Together Regendoucheset. Elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. Zo kun je met een gerust hart genieten van deze hoogwaardige regendoucheset.

Een veelzijdige en luxueuze toevoeging aan jouw badkamer

Geborsteld nikkel is de perfecte kleurafwerking voor de Hotbath Get Together Regendoucheset. Het heeft een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrij staal. Deze afwerking past bij zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Het is een veelzijdige kleur die zich aanpast aan elke omgeving en jouw badkamer naar een hoger niveau tilt.

Met de inbegrepen staaf handdouche, 30cm hoofddouche, wandarm 35cm en handdouche met glijstang heb je alles wat je nodig hebt voor een complete en gepersonaliseerde douche-ervaring. Het installeren van deze inbouwdoucheset is eenvoudig dankzij het hoogwaardige ontwerp en wordt geleverd met duidelijke instructies.

Update je badkamer en geniet van het ultieme comfort en luxe met de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS24. Bestel vandaag nog en transformeer je dagelijkse douchebeleving!