HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.210,00
€1.879,00 incl. BTW
Uw voordeel: €331,00
Artikelcode: IBS24GN1257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteitsvol sanitair van Nederlandse makelij

HotBath is een gerenommeerde Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Het doel van HotBath is om een uitstekende serie producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van de markt. Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen, wordt de productie van HotBath volledig uitgevoerd in Italië. Hier bevinden zich namelijk 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen.

  • Innovatieve duurzaamheid: HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer en energiebesparender zijn, wat resulteert in lagere kosten.
  • Gegarandeerde kwaliteit: De producten van HotBath hebben een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) volgens de garantievoorwaarden van het merk.
  • Exclusiviteit: Alle HotBath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via gespecialiseerde sanitairwinkels in Nederland en België, waardoor je verzekerd bent van een bijzondere en hoogwaardige aankoop.

Luxe en veelzijdigheid in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze kleur heeft een subtiele, warme gloed en lijkt op roestvrijstaal. Elk detail van deze inbouwdoucheset is met de hand afgewerkt, waardoor het een ambachtelijke uitstraling heeft. De geborstelde nikkelafwerking past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers en voegt een vleugje luxe toe aan elke omgeving.

Deze set bevat de volgende onderdelen:

  • 3-standen handdouche: Geniet van drie verschillende straalsoorten die zorgen voor optimale ontspanning en verkwikking.
  • 30cm hoofddouche: Ervaar een weelderige regendouche die je een luxe spa-ervaring biedt in je eigen badkamer.
  • Plafondbuis van 15cm: Een stevige en betrouwbare buis die de hoofddouche bevestigt en voor een strakke uitstraling zorgt.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche is eenvoudig in hoogte verstelbaar en biedt extra flexibiliteit en comfort tijdens het douchen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset in geborsteld nikkel haal je een veelzijdige en luxueuze toevoeging voor jouw badkamer in huis. Creëer een oase van rust en comfort waar je elke dag van kunt genieten.