HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.880,00
€1.598,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS24GN37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn hoogwaardige sanitairproducten. Deze Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is het resultaat van jarenlange expertise en vakmanschap. Elk detail is met zorg ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt.

HotBath werkt samen met de allerbeste fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Deze samenwerking garandeert de duurzaamheid, energiebesparing en dagelijks gebruiksgemak van de producten. Daarom biedt HotBath een garantietermijn van 5 jaar op alle producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt.

Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van Hotbath en transformeer je badkamer in een luxe en functionele ruimte.

Stijlvol design in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in een prachtige kleur: geborsteld nikkel. Deze afwerking lijkt op roestvrij staal en straalt een subtiele, warme gloed uit. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een uniek ambachtelijk karakter heeft.

Deze kleur past perfect bij zowel minimalistische interieurs als ruimtes met rijke details. Het is een veelzijdige keuze die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een kraan met een luxueuze uitstraling in huis.

Complete inbouwdoucheset voor ultieme luxe

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is een complete inbouwdoucheset die zorgt voor een ultieme douche-ervaring. Deze set bevat de volgende onderdelen:

  • Een staaf handdouche voor gerichte reiniging
  • Een 20cm hoofddouche voor een ontspannende regenbui
  • Een plafondbuis van 30cm voor een perfecte plaatsing van de hoofddouche
  • Een handdouche met glijstang voor aanpasbaar comfort

Met deze set geniet je van het gemak en de luxe van een complete doucheset. Creëer je eigen wellness-oase en beleef elke douchebeurt als een verkwikkende ervaring.