HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.880,00
€1.598,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS24GN137
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse fabrikant

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24, een hoogwaardig sanitairproduct van een Nederlandse fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteit. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt. Om deze reden worden de producten extern geproduceerd in Italië, waar enkel de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld waardoor de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op alle producten, volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. Wees gerust, u koopt een product van topkwaliteit!

Geborsteld nikkel voor een luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft van nature een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Met geborsteld nikkel kiest u voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling, die zich moeiteloos aanpast aan zijn omgeving. Laat uw badkamer stralen met deze prachtige Geborsteld Nikkel Regendoucheset!

Inclusief alle benodigde onderdelen voor uw comfort

  • Hoofddouche: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd met een hoofddouche van 20cm, waardoor u van een ontspannende regenbui kunt genieten.
  • Handdouche met glijstang: Dankzij de handdouche met glijstang kunt u gemakkelijk de gewenste hoogte instellen en genieten van een flexibele douche-ervaring.
  • Plafondbuis van 30cm: Deze regendoucheset wordt geleverd met een plafondbuis van 30cm, waardoor u de douche op de perfecte hoogte kunt installeren.
  • 3 Standen Handdouche: De handdouche heeft 3 verschillende standen, zodat u kunt kiezen voor de ideale waterstraal die bij uw wensen past.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haalt u alles in huis voor een comfortabele en ontspannende douche-ervaring. Bestel vandaag nog en geniet van het ultieme doucheplezier!