HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.210,00
€1.879,00 incl. BTW
Uw voordeel: €331,00
Artikelcode: IBS24GN157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24

Geborsteld nikkel - een luxe en veelzijdige afwerking

Geborsteld nikkel, ook bekend als GN, is de kleur van deze regendoucheset. Deze afwerking lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. Wat deze afwerking echt speciaal maakt, is dat deze met de hand wordt aangebracht, wat resulteert in een ambachtelijke uitstraling. Of je nu een minimalistische omgeving hebt of een ruimte met rijke details, geborsteld nikkel past perfect bij elke stijl. Door te kiezen voor geborsteld nikkel krijg je een kraan met een luxueuze uitstraling die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving.

Een complete inbouwdoucheset voor ultiem comfort

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is een complete inbouwdoucheset die ervoor zorgt dat jouw douche-ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Deze set bevat de volgende onderdelen:

  • 3 standen handdouche - Met de handige 3 standen kun je de waterstraal naar jouw voorkeur aanpassen. Of je nu wilt ontspannen onder een zachte straal of juist een krachtige massage wilt, deze handdouche kan het allemaal.
  • 30cm hoofddouche - De ruime 30cm hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring. De zachte en gelijkmatige waterverdeling geeft je het gevoel alsof je onder een waterval staat.
  • Wandarm 35cm - De wandarm van 35cm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de perfecte hoogte wordt gemonteerd. Zo kun je optimaal genieten van de regendouche zonder je hoofd te hoeven buigen.
  • Handdouche met glijstang - De handdouche wordt geleverd met een glijstang, zodat je de hoogte kunt aanpassen en de handdouche kunt gebruiken op de meest comfortabele positie voor jou.

Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Hotbath ben je verzekerd van duurzaamheid en energiebesparing. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op alle producten (met uitzondering van elektronische onderdelen) volgens de garantievoorwaarden van Hotbath. Deze regendoucheset is exclusief verkrijgbaar via sanitairspecialisten in Nederland en België.