HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.955,00
€1.662,00 incl. BTW
Uw voordeel: €293,00
Artikelcode: IBS1GN25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteit en vakmanschap van HotBath

HotBath staat bekend als een Nederlandse producent die hoogwaardige en duurzame sanitaire artikelen produceert. Met hun uitgebreide kennis en expertise hebben ze de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 ontwikkeld, die aan al je wensen voldoet. De producten van HotBath worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Met dit unieke douchesysteem van HotBath haal je gegarandeerd kwaliteit en vakmanschap in huis.

Alle onderdelen van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 zijn zorgvuldig samengesteld en geassembleerd door gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam en energiebesparend product. Bovendien krijg je maar liefst 5 jaar garantie op alle onderdelen, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarvoor 2 jaar garantie geldt. HotBath streeft ernaar om jou als klant de hoogste kwaliteit te bieden en hiermee ben je verzekerd van een langdurige en zorgeloze douche-ervaring.

Geborsteld nikkel, een luxueuze uitstraling

Als je op zoek bent naar een kraan met een luxueuze uitstraling, dan is de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) de perfecte keuze. Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrijstaal. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke ambachtelijke uitstraling heeft. Door deze veelzijdige kleur past de kraan zich moeiteloos aan elke stijl aan, of het nu gaat om een minimalistische omgeving of een ruimte met rijke details.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • Staaf handdouche: Geniet van een flexibele en gerichte douchestraal met de meegeleverde staaf handdouche. Met deze handdouche ben je niet alleen verzekerd van een ontspannende douche-ervaring, maar kun je ook eenvoudig je haar spoelen of de douche schoonmaken.
  • 30cm Hoofddouche: Ervaar de ultieme luxe met de 30cm grote hoofddouche. Met deze royale douchekop geniet je van een volledige lichaamsdouche en creëer je een regenbui-effect in je eigen badkamer.
  • Plafondbuis 15cm: Met de 15cm lange plafondbuis kun je de regendoucheset eenvoudig en stijlvol aan het plafond installeren. Hierdoor creëer je een strakke en moderne uitstraling in je badkamer.
  • Handdouche met wandhouder: Naast de staaf handdouche wordt ook een wandhouder meegeleverd, zodat je de handdouche altijd bij de hand hebt en deze gemakkelijk kunt ophangen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 haal je niet alleen een hoogwaardig en duurzaam douchesysteem in huis, maar ook een stijlvol en luxueus design. Geniet van ultiem comfort en een ontspannen douche-ervaring met dit complete douchesysteem.