HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €3.114,00
€2.595,00 incl. BTW
Uw voordeel: €519,00
Artikelcode: IBS30AIX1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Archie Regendoucheset IBS30A biedt HotBath een douche-ervaring van ongekende luxe en comfort. Deze regendoucheset is ontworpen met de specifieke behoeften van de markt in gedachten en geproduceerd door 's werelds beste specialisten in Italië.

HotBath heeft een missie om duurzame, energiebesparende en betaalbare producten te ontwikkelen. De Archie Regendoucheset is het resultaat van deze inspanningen en is gebouwd volgens de hoogste normen, zodat je jarenlang van een zorgeloze douche-ervaring kunt genieten. Bovendien biedt HotBath een garantie van 5 jaar op deze regendoucheset, waardoor je gemoedsrust hebt.

Luxe en duurzaam RVS316 materiaal

Geef je badkamer een stijlvolle upgrade met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A in de kleur RVS 316 (IX). In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath is de Archie-serie volledig vervaardigd uit roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit. Dit materiaal is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar zorgt ook voor een duurzame en onverwoestbare douche-ervaring.

De bedieningsknop van de regendoucheset is voorzien van Vinyl Touch, waardoor het aanraakgevoel vergelijkbaar is met een grammofoonplaat. In combinatie met de geborstelde afwerking trekt deze kraan gegarandeerd alle aandacht in jouw badkamer. Geniet van een verfijnde en luxueuze uitstraling, terwijl je profiteert van de duurzame kwaliteit van de Archie Regendoucheset.

Inbouwdesign met bijgeleverde onderdelen

  • Handdouche: De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A wordt geleverd met een ronde handdouche. Deze handdouche biedt flexibiliteit en comfort, zodat je je douche-ervaring kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.
  • Hoofddouche: Met een diameter van 20 centimeter zorgt de hoofddouche voor een overweldigende regendouche-ervaring. Laat het warme water over je lichaam stromen en ontspan in het ultieme comfort van de Archie Regendoucheset.
  • Wandarm: De bijgeleverde wandarm zorgt voor een stevige en veilige montage van de regendoucheset aan de muur. Zo kun je genieten van een stabiele en duurzame douche-ervaring, elke keer weer.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haal je niet alleen een functioneel maar ook een visueel aantrekkelijk product in huis. Maak van je dagelijkse douche een ontspannende en verkwikkende ervaring met deze hoogwaardige inbouwdoucheset.