Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir Glans nikkel

€1.945,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir nikkel glans

De Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir nikkel glans is een combinatie van een kokendwaterkraan en een mengkraan in een klassieke stijl. Met deze kraan krijg je warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een stijlvolle ronde uitloop.

De Quooker COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Dit maakt het de eerste 'boiler' met hoogvacuümisolatie, waardoor het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening is voor de keuken. Het stand-by verbruik is slechts 5 cent per dag, net als bij de VAQ. De COMBI reservoir is aangesloten op de koudwaterleiding en heeft een inhoud van 7 liter. Met de afmetingen van 47 x 20 x 20 cm past hij gemakkelijk onder het aanrecht en heeft hij een energielabel A.

Met de Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir nikkel glans krijg je 7 liter kokend water en 27 liter warm water bij 40°C en 15 liter warm water bij 60°C. Dit is genoeg voor het zetten van een pot thee of het koken van pasta.

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de COMBI+, PRO3-VAQ en de COMBI. De keuze hangt af van de situatie in de keuken. Bij afwezigheid van een keukenboiler en korte wachttijd voor warm water volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Bij een koud waterleiding en/of gebruik van een keukenboiler is de COMBI het meest geschikt. Bij een koud- en warm waterleiding naar de keuken en lange wachttijd voor warm water is de COMBI+ geschikt. Hierbij levert de Quooker naast kokend water het warmwater totdat de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

De afmetingen van de Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir nikkel glans zijn als volgt:

  • Hoogte: 47 cm
  • Diepte: 20 cm
  • Breedte: 20 cm