Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.795,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Classic Fusion Round kokendwaterkraan met Combi+ en Cube reservoir

De Quooker Classic Fusion Round is een combinatie van een kokendwaterkraan en mengkraan. Deze kraan biedt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een ronde uitloop. Daarnaast is de Quooker CUBE een handige aanvulling op de keuken. Het bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is veilig in gebruik. Met één druk en draai komt er bruisend water uit de kraan. Houd de draaiknop iets langer vast en draai dan voor gefilterd water.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE wordt naast het Quooker-reservoir onderin je keukenkastje geplaatst. Er zit een filter in dat het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden er bacteriën uit het water gefilterd. Door te investeren in de CUBE bespaar je op kosten van mineraalwater. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water te tappen, zijn ‚60. Deze zijn goed voor 240 liter bruisend water, wat ‚0,25 per liter kost. Gefilterd water kost ‚0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater ‚0,50 kost, dan bespaar je meer dan ‚200 per jaar. Bovendien is de CUBE milieuvriendelijk doordat het gebruik van plastic flessen verleden tijd is.

Combi+ reservoir

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en rekent af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Dit reservoir heeft een inhoud van 7 liter en afmetingen van 47 x 20 x 20 cm. Het reservoir is energiezuinig en heeft energielabel A. Het levert kokend water (7 liter 100°C) en onbeperkt warm water. Het stand-by verbruik kost maar 10 watt.

Quooker kokendwater reservoirs

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de PRO3-VAQ voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend én warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. Al deze reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

De keuze voor een reservoir hangt af van de situatie in de keuken:

  • Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het warm water? Dan volstaat het PRO3-VAQ reservoir.