Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir RVS

€2.945,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Classic Fusion Round kokendwaterkraan met Combi+ & Cube reservoir

De Quooker Classic Fusion Round combineert een kokendwaterkraan met een mengkraan in één enkel ontwerp. Met een ronde uitloop krijg je toegang tot warm, koud en kokend water uit één kraan.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE brengt nog meer gemak in de keuken en bespaart tijd en ruimte door het gebruik van plastic flessen overbodig te maken. Met één druk en draai krijg je bruisend water. De rode lichtring die bij kokend water te zien is, knippert blauw om aan te geven dat er bruisend water beschikbaar is. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt en draait, krijg je gefilterd water uit de kraan. Het is niet mogelijk om kokend water te tappen als je bruisend water bedoelde.

De Quooker CUBE wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst en bevat een filter om het water te zuiveren. Het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE filtert eventuele bacteriën uit het water.

Als je veel mineraalwater drinkt, is een Quooker met bruisend water een voordelig alternatief voor het kopen van flessen water in de winkel. De kosten voor vier CO2-cilinders, die nodig zijn om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn ‚60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost ‚0,03 per liter. Als je thuis wekelijks acht liter bruisend water en vier liter gefilterd water drinkt en een liter mineraalwater ‚0,50 kost, bespaar je meer dan ‚200 per jaar. Bovendien is de CUBE goed voor het milieu omdat het gebruik van plastic flessen verleden tijd is.

Combi+ reservoir

De Quooker Combi+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en rekent af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Het biedt onbeperkt warm water en heeft een inhoud van 7 liter. De afmetingen van het reservoir zijn 47 x 20 x 20 cm en het is voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie. Het Quooker Combi+ reservoir heeft een energielabel A en een aansluitwaarde van 2200W.

Belangrijkste gegevens:

  • Kokend water (7 liter 100°C) en onbeperkt warm water
  • Stand-by verbruik kost maar 10 watt
  • Aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding
  • Energielabel A