Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir Verguld

€2.395,02 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Fusion Square kokendwaterkraan met Combi reservoir verguld

De Quooker Fusion Square kokendwaterkraan is dé oplossing voor een moderne keuken. Met deze kraan heb je toegang tot kokend, warm en koud water vanuit één kraan. De opbouw uitloop van de kraan is draaibaar, waardoor je hem eenvoudig kunt richten op de gewenste plek.

Combi reservoir

Het bijbehorende Combi reservoir van Quooker is voorzien van hoogvacuümisolatie, waardoor het de zuinigste optie is voor warm- en kokendwater voorziening in de keuken. Het Combi reservoir levert niet alleen kokend water (tot 7 liter bij 100°C), maar ook warm water (tot 27 liter bij 40°C en 15 liter bij 60°C). Het stand-by verbruik van het reservoir is slechts 10 watt, wat resulteert in een verwaarloosbaar energieverbruik van 5 cent per dag. Het reservoir heeft een afmeting van 47cm hoog, 20cm breed en 20cm diep en heeft een aansluitwaarde van 2200W.

Quooker reservoirs

De Quooker-collectie biedt drie verschillende soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend en warm water. De keuze voor het juiste reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er alleen een koudwaterleiding naar de keuken loopt of je momenteel een keukenboiler gebruikt, dan is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt. In dat geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Met de Quooker Fusion Square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir verguld haal je niet alleen een functionele kraan in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.