Quooker

Quooker Nordic round Twintaps met COMBI en CUBE reservoir Chroom

€2.649,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Round Twintaps met COMBI en CUBE reservoir in chroom

De Quooker Nordic Round Twintaps met COMBI en CUBE reservoir in chroom is een set die bestaat uit een keukenkraan en een aparte Quooker-kraan. Met de keukenkraan kun je warm en koud water tappen, terwijl je met de Quooker-kraan direct kokend water krijgt. Dit voorkomt vergissingen en maakt het gemakkelijk om snel een kopje thee te zetten of pasta te koken.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE is een mooie toevoeging aan deze set. Het zorgt niet alleen voor bruisend water, maar ook voor gefilterd water. Met een druk en draai aan de kraan krijg je bruisend water, terwijl het gefilterde water beschikbaar is door de draaiknop iets langer vast te houden en te draaien. De CUBE komt naast het Quooker-reservoir onderin je keukenkastje te zitten en heeft een Hollow Fiber filter dat het water zuivert en bacteriën verwijdert.

Met deze set bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. Als je veel mineraalwater drinkt, ben je met de Quooker CUBE veel goedkoper uit dan met flessen water uit de winkel. Een set van vier CO2-cilinders kost ‚60 en is goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost slechts ‚0,03 per liter. Als je thuis acht liter bruisend water en vier liter gefilterd water per week drinkt, bespaar je meer dan ‚200 per jaar.

Quooker COMBI reservoir

Het Quooker COMBI reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Met hoogvacuümisolatie is het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken. Het reservoir heeft een stand-by verbruik van slechts 5 cent per dag en is aangesloten op de koudwaterleiding. Het levert 7 liter kokend water (100°C), 27 liter warm water (40°C) en 15 liter warm water (60°C).

De Quooker collectie biedt drie soorten reservoirs. De PRO3-VAQ is geschikt als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water. De COMBI is het meest geschikt als er alleen een koudwaterleiding naar de keuken loopt en/of als je momenteel een keukenboiler gebruikt. Als er zowel een koud- als warmwaterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ de beste keuze. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

Afmetingen en specificaties

De afmetingen van het reservoir zijn als volgt: hoogte 47 cm, diepte 20 cm, breedte 20 cm, aansluitwaarde 2200W