Quooker

Quooker Nordic Round Twintaps met COMBI reservoir Chroom

€1.549,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Round Twintaps met Combi reservoir chroom

De Quooker Nordic Round Twintaps met Combi reservoir in chroom is een praktische set voor elke keuken. Deze set bevat een keukenkraan en een aparte Quooker-kraan, zodat je toegang hebt tot warm, koud en kokend water vanuit één set kranen. Het bijbehorende Combi reservoir van Quooker is uitgerust met hoogvacuümisolatie en biedt naast kokend water (tot 7 liter bij 100°C) ook warm water (tot 27 liter bij 40°C en 15 liter bij 60°C). Het stand-by verbruik van het reservoir is slechts 10 watt, wat leidt tot een energieverbruik van 5 cent per dag. Het reservoir is 47 cm hoog, 20 cm breed en 20 cm diep en heeft een aansluitwaarde van 2200W.

Quooker collectie reservoirs

De Quooker-collectie biedt drie soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend en warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. De keuze voor het juiste reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als er geen keukenboiler aanwezig is en er hoeft niet lang gewacht te worden op warm water, dan is het PRO 3-VAQ reservoir voldoende. Bij een koudwaterleiding in de keuken of bij gebruik van een keukenboiler is de COMBI de meest geschikte optie. Als er zowel een koud- als een warmwaterleiding naar de keuken loopt en men vindt dat er lang gewacht moet worden op warm water, dan is de COMBI+ geschikt. In dit geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Kies voor de Quooker Nordic Round Twintaps met Combi reservoir voor een praktische en stijlvolle aanvulling op jouw keuken.